Реклама

🤔 The Invincible — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
🤔 The Invincible — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 The Invincible — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

6 листопада для ПК, PlayStation 5, та Xbox Series X/S має відбутись реліз науково-фантастичної гри The Invincible, яка базується на романі «Непереможний» (пол. Niezwyciężony) 1964-го року польського фантаста Станіслава Лема.

Традиційно напередодні релізу гри ми маємо можливість ознайомитися з тим, як гру оцінили оглядачі.

Нижче можете побачити загальну оцінку The Invincible на порталах Opencritic та Metacritic.

Загалом оглядачі відзначають сюжет та візуальну складову. Відзначається, що це саме та наукова фантастика, яку можуть оцінити любителі книжок цього жанру 60-80-х рр.

З негативного боку критики звертають увагу на доволі неспішний геймплей, яки моментами може нагадувати симулятор ходьби, а також доволі неспішний розвиток історії темп якої збавляється під кінець.

Аран Судді з TheSixthAxis поставив грі 8 балів з 10 та відзначив:

The Invincible — це роман, втілений у життя, що поєднує в собі історію та приголомшливі візуальні ефекти із захопливим дослідженням. The Invincible повертається до витоків наукової фантастики, пропонуючи щось одночасно класичне і нове в дослідженні відносин між людством і останнім фронтиром.

Ліам Крофт з Push Square поставив грі 7 балів з 10 та пише:

The Invincible має чудову історію та графіку, але її велич стримує геймплей, який ніяк не може відірватися від старої жанрової структури. Переважно ходячи та розмовляючи, вона ніколи не відчуває себе чимось більшим, ніж просто придатною для використання. З усім тим, тут є цікава історія, і з вашими власними рішеннями, що змінюють події, The Invincible все ще варто грати фанатикам наукової фантастики.

Ґреґ Вілер з TheReviewGeek ставить грі 5.5 з 10 балів та зауважує:

Як для симулятора ходьби, можна подумати, що Starward Industries мали б принаймні допрацювати ходьбу. Натомість це, мабуть, одна з найгірших частин The Invincible. Симулятори ходьби можуть бути чудовими, якщо вони мають цікаву історію (що, до речі, є в цій грі), але з такою трудомісткою, млявою механікою, що супроводжує її, проходження стає набагато складнішим завданням, ніж воно повинно бути.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...