Реклама

🤖 RoboCop: Rogue City — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
🤖 RoboCop: Rogue City — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤖 RoboCop: Rogue City — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

2 листопада на нас очікує вихід RoboCop: Rogue City — гри заснованої на серії фільмів «Робокоп» — доступною вона буде на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Наразі напередодні релізу ми можемо дізнатися як оцінили гру оглядачі. Нижче можете побачити загальну оцінку на платформах Metacritic та Opencritic.

Загалом критики посередньо оцінили гру. З позитивного боку оглядачі відзначили візуальну складову RoboCop: Rogue City та власне самі перестрілки. Однак до мінусів одні відносять наративну складову, а також загальний геймплей.

Однак попри це журналісти відзначають, що гра точно сподобається фанатам серії фільмів «Робокоп» та зауважують, що загалом це найкраща ігрова адаптація стрічок.

Девід Бурдетт з GamingTrend поставив грі 80 зі 100

Як і сам «Робокоп», Rogue City — лише людина, але все одно дуже крута. Завдяки інтригуючому сюжету та чудовим побічним місіям, досліджувати старий Детройт — справжнє задоволення. Перестрілки відчуваються важкими, а взаємодія з друзями та супротивниками за допомогою слів та куль приносить задоволення. У рік, наповнений блокбастерами, це культова класика.

У Spaziogames гру оцінили на 6.9 з 10 та пишуть:

Це міг би бути ліцензійний шутер за книжковими правилами, легка здобич для старших гравців, які фанатіють від «Робокопа». Але Rogue City не така: вона не ідеальна в жодному разі, і насправді на всіх платформах, на які вона потрапляє, є багато набагато кращих варіантів, але це все одно робота любові від маленької студії з невеликим бюджетом.

Кріс Скалліон з VGC поставив грі 4 зірки з 5 та відзначив:

RoboCop: Rogue City відчувається застарілою в своїй основі, але це насправді працює на її користь. Не претендуючи на те, що вона пропонує щось революційне, гра зосереджена на створенні великих німих екшн-сцен, що перемежовуються з цікавою детективною роботою. Вона має захопливу історію та добре прописані діалоги, і все це загорнуте в упаковку, яка демонструє явну любов до першоджерела.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...