Реклама

🤔 Ghostrunner 2 — що про гру кажуть оглядачі

Čytaty latynkoju
🤔 Ghostrunner 2 — що про гру кажуть оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Ghostrunner 2 — що про гру кажуть оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже 26 жовтня для PlayStation 5, ПК, Xbox Series X/S має вийти Ghostrunner 2, яка до того ж отримає офіційну текстову українську локалізацію. Напередодні релізу у нас є можливість дізнатися перші оцінки від оглядачів та те, що варто очікувати від гри.

Нижче можете побачити загальний бал гри на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом критики відзначають, що це доволі логічне продовження першої гри, яка покращує елементи оригіналу та подарує шанувальникам серії уже улюблений швидкий та адреналіновий геймплей.

З негативних моментів оглядачі звертають увагу уже на традиційні для релізів цього року проблеми з продуктивністю, а також на дещо непослідовний дизайн рівнів.

Джеймі Дітчфілд з Push Square поставив грі 6 балів з 10 та зауважує:

У Ghostrunner 2 є кілька веселих моментів, хоча часто буває важко дивитися крізь призму проблем з продуктивністю та непослідовним дизайном рівнів. Коли гра в найкращому стані, розсікаючи орди ворогів і стрибаючи, як ніндзя, це може бути захопливим досвідом. Однак, можливо, варто зачекати на патч, щоб вирішити багато основних проблем, присутніх при запуску.

Андреа Гонзалез з Destructoid поставила грі 8 балів з 10 та відзначає:

Все, що я можу сказати після завершення Ghostrunner 2, це те, що я хочу більше. Враховуючи мою реакцію наприкінці оригінальної Ghostrunner, я можу сказати, що One More Level створила солідне продовження. Обидві гри могли б мати «мехові» (mech) сюжети, але основний ігровий процес настільки фантастичний, що мені, чесно кажучи, було байдуже, поки я грала. У кращому випадку Ghostrunner 2 — це перша гра, але краща, а в гіршому — просто трохи менш відшліфована, ніж її попередниця.

Мітчелл Сальцман з IGN поставив грі 9 з 10 балів та пише:

Ghostrunner 2 — це сиквел, який спирається на все, що зробило першу гру чудовою, що призводить до 10-12 годин абсолютно насиченого екшену, високої швидкості, досконалості кіберніндзя, а також чудового, реіграбельного роуглайк-режиму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...