Реклама

🎮 Wargaming запускає великий благодійний проєкт для підтримки України

Čytaty latynkoju
🎮 Wargaming запускає великий благодійний проєкт для підтримки України
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Wargaming запускає великий благодійний проєкт для підтримки України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Wargaming та United 24 запускають благодійну ініціативу WargamingUnited. В рамках кампанії в шести іграх студії з’являться унікальні українські тематичні набори.

Кошти з продажу внутрішньоігрового контенту підуть на придбання спеціалізованих реанімобілів для українських медиків.

У World of Tanks з’явиться Танк 50TP «Курінний» в унікальному синьо-жовтому камуфляжі, що розроблений художниками Wargaming Kyiv; також набір «Шлях Спротиву», який містить камуфляж у яскравих кольорах українського державного прапора та три емблеми.

У World of Tanks Blitz також вийдуть два набори, що містять особливий синьо-жовтий камуфляж, американський середній танк Astron Rex та багато іншого. Своєю чергою, у World of Tanks Modern Armor можна буде отримати танк 50TP Hero, емблему «Тризуб», емблему з прапором України, напис на танку, снаряди і слот в ангарі.

В грі World of Warships теж будуть два набори: «Дух Єдності» та «Незламний». Перший додає прапор України, 20 одиниць українського камуфляжу, шеврон «Україна» тощо. «Незламний» дозволяє отримати 20 одиниць українського однойменного камуфляжу.

World of Warplanes, своєю чергою, отримає три набори. Усі вони містять кастомні предмети в кольорах українського прапора, а великий набір «Єднаймося для підтримки!» пропонує винищувач Антонов М Маша від українського конструкторського бюро Антонова.

З цими обмеженими за часом бандлами гравці можуть не тільки допомогти тим, хто цього потребує, але й отримати цінні ігрові предмети та продемонструвати свою підтримку.

Wargaming

Набори доступні з 18 жовтня по 1 листопада.

В студії зазначили, що протягом останніх півтора року Wargaming пожертвувала 1 мільйон доларів на медичну допомогу та обладнання протягом першого тижня повномасштабної війни та 100 тис. доларів жертвам знищення Каховської ГЕС.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...