Реклама

🤔 Sony може відреагувати на угоду Microsoft з Activision власним великим придбанням

Čytaty latynkoju
Unsplash
🤔 Sony може відреагувати на угоду Microsoft з Activision власним великим придбанням
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Sony може відреагувати на угоду Microsoft з Activision власним великим придбанням
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony може відповісти на придбання Microsoft Activision Blizzard власною великою угодою.

Як пише VGC, такою думкою поділився аналітик Серкан Тото. Експерт вважає, що виробник PlayStation наразі «перебуває під тиском та має відреагувати» на угоду Xbox.

Sony, безумовно, перебуває під тиском, щоб відреагувати, навіть після придбання Bungie. Я очікую подальших інвестицій та придбань для PlayStation, в тому числі великих, які могли б суттєво зрушити ситуацію з мертвої точки.

Серкан Тото

У липні минулого року Sony придбала студію Destiny Bungie за $3,6 млрд. Тоді старший аналітик Midia Research Кароль Северин сказав, що він вважає малоймовірним, що Sony зробить ще одну велику покупку.

Sony має один з найбільш вражаючих каталогів контенту. Об'єднання його в підписній пропозиції, наприклад, може стати серйозною конкурентною відповіддю на крос-платформенні зусилля Xbox. Буде все важче конкурувати з Microsoft лише на ринку ігор. Єдиною відповіддю для Sony, яка займається лише іграми, буде купівля чогось дійсно великого, як Take-Two, але це малоймовірно.

Кароль Северин

Раніше ми розповідали, що Філ Спенсер з’явився у новому випуску офіційного подкасту Xbox, де обговорив нові деталі нещодавнього придбання Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...