Реклама

🤯 Продажі Minecraft сягнули 300 мільйонів копій

Čytaty latynkoju
🤯 Продажі Minecraft сягнули 300 мільйонів копій
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Продажі Minecraft сягнули 300 мільйонів копій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Mojang Studios повідомила, що Minecraft вже продався 300-мільйонним тиражем. Це робить гру найпродаванішою в історії.

Наближаючись до 15-річчя, Minecraft залишається однією з найбільш продаваних ігор усіх часів, з більш ніж 300 мільйонами проданих копій, про що ніхто не міг і мріяти, коли ми всі розміщували наші перші блоки.

Хелен Чанг , голова Mojang Studios

Другою грою за продажами залишається Grand Theft Auto V, проте гра йде дуже позаду Minecraft — проєкт Rockstar продався у кількості 185 мільйонів копій.

Як пише The Verge, про продажі оголосили під час Minecraft Live 2023 — щорічної події на честь гри. Цього року спільнота обирала нового моба в грі з трьох запропонованих: краба, броненосця та пінгвіна.

Варто зазначити, що цьогорічна подія пройшла не без скандалу. Гравці у Minecraft створили петицію про скасування голосування за нового моба — вона вже набрала понад 500 тис. підписантів.

Шанувальники гри сварять Microsoft й кажуть, що наразі в грі виходить менше контенту, «ніж коли Mojang була інді-студією». Крім того, Mojang закликають скасувати голосування через те, що чимало ідей згодом не реалізують, бо обрати треба лише один варіант.

Раніше ми розповідали, що Minecraft отримав рейтинг для Xbox Series X/S у США.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...