Реклама

👀 Counter-Strike 2 не буде доступна на macOS

Čytaty latynkoju
👀 Counter-Strike 2 не буде доступна на macOS
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Counter-Strike 2 не буде доступна на macOS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Valve заявила, що не планує випускати нову Counter-Strike 2 для macOS.

Про своє рішення компанія оголосила у Steam.

З розвитком технологій ми прийняли важке рішення припинити підтримку старішого обладнання, включаючи DirectX 9 і 32-розрядні операційні системи. Так само ми більше не підтримуватимемо macOS. У сукупності вони становили менше одного відсотка активних гравців CS:GO. У майбутньому Counter-Strike 2 підтримуватиме виключно 64-розрядні Windows і Linux.

Valve

Щоб отримати Counter-Strike 2, гравці повинні були оновити CS:GO — в тому числі й користувачі Mac. Проте, як зазначає Macrumors, гравці на macOS помітили, що оновлення робить неможливим гру на пристроях та не надає можливість для відкату версії.

Також Valve зазначила, що гравці на Mac отримають право на відшкодування за свій статус Prime, якщо більшу частину свого ігрового часу в CS:GO проводили на macOS. Valve компенсуватиме кошти до 1 грудня 2023 року.

Valve додала, що гравці зможуть продовжити грати в CS:GO на macOS, проте у застарілу версію, яка має всі функції CS:GO, за винятком офіційного пошуку матчів. Підтримка цієї версії CS:GO припиниться 1 січня 2024 року.

Як пише Macrumors, Valve не хоче розробляти CS2 для Mac тому, що пристрої Apple не забезпечують підтримку API Vulkan, на якому заснована гра.

Раніше ми розповідали більше про нову Counter-Strike 2.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...