Реклама

💸 Ренді Ортон з WWE заплатив гравцю $1000, щоб прокачати свого персонажа у Elden Ring

Čytaty latynkoju
💸 Ренді Ортон з WWE заплатив гравцю $1000, щоб прокачати свого персонажа у Elden Ring
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💸 Ренді Ортон з WWE заплатив гравцю $1000, щоб прокачати свого персонажа у Elden Ring
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виявляється, що знаменитий реслер WWE та майстер RKO, Ренді Ортон, є доволі завзятим геймером, який полюбляє побігати у Elden Ring. Однак не до такої міри, щоб робити усе самому, адже одного разу він заплатив гравцю за те, щоб той прокачав його персонажа.

Як повідомляє Kotaku про це розповіли на каналі The Insiderz у Twitch, який ведуть колишні реслери WWE Бреннан Вільямс та Мансур Аль-Шехаіл.

Дует ведучих на нещодавньому стрімі поділився своєю історією про Ренді Ортона, як він одного разу до них підійшов перед виступом та розповів, як йому подобається грати в Elden Ring.

Однак гра йому запала до душі не до тієї міри, щоб усе робити самотужки, адже реслер вирішив заплатити комусь $1000, щоб той дав йому купу рун, які виступають у грі як валюта та очки досвіду, і він зміг одразу підвищити рівень свого персонажа.

Як ведучі передали слова Ортона:

Так, це до біса складно. Я заплатив людині 1000 баксів, щоб вона дала мені нескінченну кількість рун, щоб я міг одразу піднятися до 100 рівня. Я люблю цю гру. Вона приголомшлива. Але ні, я не міг розібратися з цим лайном, тому я просто заплатив хлопцеві, щоб він дав мені купу рун.

Відзначимо, що такий «хитрий» підхід до гри гарно вписується до образу Ренді Ортона, який він має на рингу — хитрого, розумного та небезпечного хижака.

Не клікайте на це

Ви клікнули і отримали RKO Outta Nowhere

Ми попереджали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...