Реклама

📱 Silent Hill: Ascension, ймовірно, вийде наприкінці жовтня

Čytaty latynkoju
📱 Silent Hill: Ascension, ймовірно, вийде наприкінці жовтня
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📱 Silent Hill: Ascension, ймовірно, вийде наприкінці жовтня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Survival-horror Silent Hill: Ascension може вийти вже наприкінці жовтня — на сторінці гри у Google Play вказано, що дата релізу 31 жовтня.

Очікується, що новий Silent Hill стане гібридом відеогри та інтерактивного серіалу.

Один з розробників, Genvid Technologies, каже, що Silent Hill: Ascension пропонує «унікальне поєднання стрімінгового шоу та відеоігри, де аудиторія може впливати на фінал персонажів, світів та історій, які їм подобаються».

Гра розповідає про кількох головних героїв з різних куточків світу, яких мучать нові, але традиційно жахливі монстри Silent Hill. Останні ховаються «в тіні» і загрожують поглинути людей, їхніх дітей та цілі міста, оскільки героїв затягують в темряву як недавні вбивства, так і довгий час пригнічені почуття страху і провини.

У Silent Hill: Ascension будуть доступні «живі» сюжетні сцени, і кожен день у грі відрізняється від попереднього, залежно від рішень та дій гравців.

Ascension — це один з багатьох проєктів Silent Hill, який готується до виходу. Крім того, у розробці — ремейк Silent Hill 2, а також Silent Hill Townfall і Silent Hill F.

Раніше ми розповідали про новий трейлер інтерактивного серіалу Silent Hill: Ascension.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...