Реклама

😐 Detective Pikachu Returns — як гру оцінили оглядачі

Čytaty latynkoju
😐 Detective Pikachu Returns — як гру оцінили оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 Detective Pikachu Returns — як гру оцінили оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром, 6 жовтня, виходить гра Detective Pikachu Returns, яка є прямим продовження оригінальної гри 2018 року для Nintendo 3DS, однак цього разу це ексклюзив Switch. Тому напередодні релізу гри спало ембарго на огляди і ми можемо дізнатися, як її оцінили критики.

Нижче можете побачити загальні оцінки гри на порталах Metacritic та Opencritic.

 

Загалом гра отримала доволі стримані відгуки та оцінки від оглядачів, які зазначають, що гра є гідним продовженням першої гри. Однак зауважують, що хоча гра може захопити вас на кілька цікавих годин, проте, якщо ви не шанувальник цієї серії, то гра є цілком посередньою.

До прикладу портал VGC оцінив гру на 3 з 5 зірок та відзначив:

Detective Pikachu сповнений простих головоломок, дотепних діалогів та покемонів, яких можна відкрити. Він не захопить старших фанатів з точки зору ігрового процесу, і він візуально непослідовний, але він, ймовірно, познайомить тисячі молодих фанатів з абсолютно новим жанром відеоігор.

Видання GameSpot поставило грі 6 балів з 10 та пише:

Detective Pikachu Returns чарівна і досить добре зроблена для того, чим вона є, але це гра-загадка, створена для молодших читачів. Її сеттінг, сюжет і механіка спрямовані на те, щоб м'яко познайомити непосвячених з таємничими тропами за допомогою м'якого підходу, і тому її важко рекомендувати для будь-якої вікової групи, старшої за твінейджерів (8-12 років). Можна отримати певне задоволення, спостерігаючи за розгортанням історії, але здебільшого це гра, створена для дітей або для гри з дітьми, але не для того, щоб ви знову відчули себе дитиною.

IGN ставить грі 6 з 10 та відзначає

Таємнича історія Detective Pikachu Returns робить кілька химерних і несподівано похмурих виборів, щоб дійти до свого абсолютно передбачуваного завершення, і в результаті незрозуміло, для кого це все призначено. Для маленьких дітей, які знайдуть спрощені головоломки приблизно правильними, чи для дорослих, які виросли з Пікачу і можуть впоратися з більш дорослими темами другої половини? Це все ще мила, весела, анімаційна пригода з гумором, унікальними покемонами і таємницями, які потрібно розгадати, але розгадка таємниць затягнута, візуальні ефекти тьмяні, а геймплей настільки простий, що краще б його взагалі не було.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...