Реклама

😍 Розробник Stardew Valley поділився новими скріншотами своєї майбутньої гри

Čytaty latynkoju
😍 Розробник Stardew Valley поділився новими скріншотами своєї майбутньої гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😍 Розробник Stardew Valley поділився новими скріншотами своєї майбутньої гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробник Stardew Valley ConcernedApe показав скріншоти нової гри Haunted Chocolatier.

Ерік Бароне (він же — геймдизайнер під псевдонімом ConcernedApe), творець фермерського симулятора Stardew Valley, відсвяткував один мільйон підписників та поділився скріншотами з майбутньої гри Haunted Chocolatier.

Чотири знімки, опубліковані розробником на X, показують деякі нові локації у грі: інтер’єр будинку та магазину гравця, ліс, фонтан з русалками та загадкову бібліотеку, «прикрашену» людським скелетом.

На скріншоті з лісом видно, як герой стріляє з лука по лісовій істоті, а отже, у Haunted Chocolatier гравці матимуть більше бойового експірієнсу.

Нагадаємо, Haunted Chocolatier — це гра-симулятор кондитерської крамниці, розробкою якої зараз займається Бароне. Дата релізу гри наразі невідома.

У симуляторі гравець має кондитерський магазин і збирає інгредієнти для майбутніх шоколадних виробів. Крім того, він може спілкуватися з місцевими жителями й привидами, а також заводити романтичні стосунки.

ConcernedApe самостійно розробляє Haunted Chocolatier з 2020 року. Крім цього, зараз він працює над іншою неанонсованою грою. Спочатку Бароне хоче випустити гру на ПК, хоч і зацікавлений у релізах на інших платформах.

Раніше ми розповідали, що розробник Stardew Valley анонсував книгу рецептів з гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...