Реклама

🥴 Перепродавці майже зірвали колаборацію Pokémon та музею Ван Гога

Čytaty latynkoju
🥴 Перепродавці майже зірвали колаборацію Pokémon та музею Ван Гога
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Перепродавці майже зірвали колаборацію Pokémon та музею Ван Гога
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

The Pokémon Company перепросила після того, як перепродавці зіпсували заплановану співпрацю з Музеєм Ван Гога в Амстердамі.

Цього тижня Pokémon Company та музей Ван Гога випустили спільну лімітовану серію сувенірів, щоб відсвяткувати 50-річчя музею Ван Гога. Проте шанувальники викупили усю серію з метою подальшого перепродажу за завищеними цінами.

Варто зазначити, що музей та компанія також роздавали гравцям картки с Покемонами, які можна було отримати безплатно за купівлю будь-якого лота. Ці картки закінчилися моментально, а ціна на цю колекцію на eBay тепер починається з $500.

Як пише VGC, швидкість, з якою були розпродані лоти, наштовхнула багатьох шанувальників на думку, що вони стали мішенню для scalper-ботів — програм, які розроблені для моментального викупу онлайн-товарів.

Після миттєвого розпродажу продукція The Pokémon Company вибачилася на своїх сторінках у соціальних мережах. Компанія заявила, що «активно працює» над тим, щоб у майбутньому фанати могли отримати промо-картку з музею Ван Гога.

Через шалений попит усі наші товари з цієї колекції були розпродані. Ми розуміємо, що це розчаровує багатьох. Ми активно працюємо над тим, щоб у майбутньому надати більше промо-карток «Пікачу в сірому фетровому капелюсі» для фанатів, які купуватимуть товари в центрі Покемонів. Деталі будуть опубліковані пізніше.

The Pokémon Company

Раніше ми розповідали, що The Pokémon Company і Музей Ван Гога зроблять спільну колаборацію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...