Реклама

😁 У Cyberpunk 2077: Ілюзія Свободи гравці знайшли нові відсилання до України

Čytaty latynkoju
😁 У Cyberpunk 2077: Ілюзія Свободи гравці знайшли нові відсилання до України
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😁 У Cyberpunk 2077: Ілюзія Свободи гравці знайшли нові відсилання до України
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно для Cyberpunk 2077 вийшло оновлення 2.0, яке додало до базової гри офіційну українську локалізацію, після чого на нас чекало перше та останнє доповнення «Ілюзія Свободи».

Якщо базова гра отримала лише український переклад, то вже у DLC українські гравці отримали можливість знайти цікаві відсилання до нашої країни.

Спочатку мережею розлетілося зображення Криму з українським гербом та гербом кримських татар.

Однак тепер гравці знайшли нові великодки, які відсилають до України. До прикладу блогер Падон поділився інформацією про те, що підписник Virtual_owl знайшов у грі уривок з поеми «Кавказ» Тараса Шевченка.

Відзначається, що це не просто сюрприз в українській локалізації, адже текст також присутній і в англійській версії. Нижче можете побачити зображення з уривком та тим, де шукати цю великодку.

Однак це ще не всі цікаві знахідки, адже користувач під ніком HoFTeR поділився зображенням будівлі, яка може нагадати вам готель «Салют» розташований у Києві.

Також читайте наш матеріал де ми зібрали все по ситуації з вибаченням CD Projekt Red за «образи» росіян в українській локалізації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...