Реклама

👀 Square Enix обмірковує можливість HD-ремастерів своїх вже випущених ігор

Čytaty latynkoju
👀 Square Enix обмірковує можливість HD-ремастерів своїх вже випущених ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Square Enix обмірковує можливість HD-ремастерів своїх вже випущених ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Президент Square Enix Такаші Кірю заявив, що сподівається підвищити прибутковість компанії через відродження старих ігор студії у форматі HD.

Наразі студія ділить свій бізнес на три підрозділи: HD-ігри, MMO та ігри для смартфонів або браузерні ігри. Під час останньої сесії запитань та відповідей з компанією, президент Square Enix зазначив, що компанія «наразі вивчає» свій портфель HD-ігор.

Я хочу підвищити нашу прибутковість. Я бачу багато можливостей для покращення нашого операційного прибутку і хотів би почати з роботи над нашими іграми у високій роздільній здатності.

Такаші Кірю

Також в студії зазначили, що замість того, щоб намагатися створювати абсолютно нові ігри, Square Enix має намір застосувати нюансований підхід до інвестування. В рамках такого підходу студія «визначить існуючі ігри, які мають потенціал для підвищення статусу до ААА».

Я також хотів би продовжувати послідовно розвивати наші сегменти видавничої справи, розваг і мерчандайзингу як джерела постійного прибутку, що дозволить нашій компанії знизити волатильність підсегмента HD-ігор і підвищити його прибутковість.

Такаші Кірю

Як зазначає VGC, акції Square Enix впали на 30%, що знизило ринкову вартість компанії майже на 2 мільярди доларів. Ціна акцій видавництва досягла найвищої точки цього року напередодні виходу Final Fantasy 16 у червні, але минулої середи вона закрилася на найнижчому рівні з травня 2022 року.

Падіння сталося після того, як продажі Final Fantasy 16 на PS5 не виправдали високих очікувань компанії.

Раніше ви розповідали, що Square Enix офіційно підтвердила розробку ПК-версії Final Fantasy 16.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...