Реклама

😮 Resident Evil Village на iPhone 15 Pro працює в 30 FPS — IGN

Čytaty latynkoju
😮 Resident Evil Village на iPhone 15 Pro працює в 30 FPS — IGN
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Resident Evil Village на iPhone 15 Pro працює в 30 FPS — IGN
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні відбулась презентація Apple на якій компанія представила свої нові девайси, зокрема iPhone 15 Pro.

Однак не наявність USB-C здивувала ґеймерів, а інформація про те, що на смартфон вийде ряд ігор: Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake, Death Stranding та Assassin’s Creed Mirage. Такий анонс дещо здивував гравців, адже це буде дійсно нове слово в розумінні мобільного геймінгу та є демонстрацією його потенціалу.

Однак мало що відомо про ці версії ігор на смартфонах Apple. Наразі немає хоч якогось геймпленого відео. Однак журналістам видання IGN вдалося потрапити на демонстрацію Residen Evil Village на презентації. Вони відзначають, що гра працює на iPhone 15 Pro зі стабільними 30 FPS.

Той факт, що Resident Evil Village, гра, випущена трохи більше двох років тому, працює на смартфоні нативно, а не є хмарною версією або урізаною версією гри, не може не вражати. Хоча ми не отримали підтвердження щодо роздільної здатності, текстури та візуальна точність виглядають дивовижно.

Разом з цією інформацією в IGN дізнались, що Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake, Death Stranding та Assassin’s Creed Mirage будуть «універсальними придбаннями», тобто версія придбана для iPhone буде доступною на iPad. До того ж Resident Evil Village та Death Stranding в такому випадку будуть доступними ще й на Mac.

Однак відзначається, що версії ігор на iOS, які є ексклюзивними для iPhone 15 Pro, працюватимуть лише на iPad/Mac, які мають Apple Silicon.

Відзначимо, що Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake, Death Stranding маються з’явитися на нових смартфонах уже цього року. Водночас Assassin’s Creed Mirage для iPhone 15 Pro вийде в першій половині 2024 року.

Напередодні також з’явилося багато геймплейних відео з Assassin’s Creed Mirage.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...