Реклама

👀 Дизайнер God of War стане новим креативним директором Epic Games

Čytaty latynkoju
👀 Дизайнер God of War стане новим креативним директором Epic Games
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Дизайнер God of War стане новим креативним директором Epic Games
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше Дональд Мастард повідомив, що залишає посаду головного креативного директора Epic Games. Тепер стало відомо, що замість нього посаду обійме Чарлі Вен.

Чарлі Вен працює вже 25 років та має велике портфоліо з ігор та фільмів. Зокрема, він відповідав за дизайн головного героя God of War Кратоса, коли працював директором з візуального розвитку в Sony.

З того часу Вен працював співзасновником та очолював відділ візуальної розробки Marvel Studios, а також ненадовго очолював відділ розробки фільмів у Riot Games.

Вен анонсував свою нову посаду у соцмережах. За його словами, він «глибоко вдячний усім, хто був поруч зі мною до цього часу», додавши, що «подорож попереду обіцяє бути по-справжньому епічною».

Раніше стало відомо, що Дональд Мастард, головний керівник Fortnite і головний креативний директор Epic Games, оголосив про свою відставку після 25 років роботи в ігровій індустрії.

Мастард починав кар’єору як розробник Shadow Complex та Infinity Blade у студії Chair Entertainment, яку він заснував у 2005 році. У 2008 році студію придбала Epic Games, а у 2016 році Мастард став креативним директором компанії, де також відповідав за популярність Fortnite.

Раніше ми розповідали, що Epic Games за 2022 рік роздала ігор на $2244.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...