Реклама

🥳 У Starfield вже зіграло понад 6 млн гравців

Čytaty latynkoju
🥳 У Starfield вже зіграло понад 6 млн гравців
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥳 У Starfield вже зіграло понад 6 млн гравців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Bethesda поділилася радісними для себе новинами — лише через два дні після релізу Starfield гра стала найуспішнішим запуском в історії студії.

Інформацію про це було опубліковано в офіційному Twitter (X) самої гри. У пості відзначається, що з моменту виходу Starfield у неї зіграло уже понад шість мільйонів гравців.

Ця новина доповнює попередні повідомлення від голови Xbox, Філа Спенсера, який поділився тим, що в релізний день у грі було зафіксовано понад один мільйон одночасних гравців на всіх платформах. Звісно, що тут, які у випадку з повідомленням вище ми маємо лише слова самого Спенсера.

Додамо, що на момент написання матеріалу у Steam максимальна кількість одночасних гравців не змінилася та становить 269 177 гравців.

Звісно, що дані зі Steam не є повністю репрезентативними у цьому випадку та можуть лише доповнювати загальну картину. Тому що є велика ймовірність, що велика кількість ґеймерів обрала для гри у Starfield передплату Xbox Game Pass. Таким чином гравців й економлять гроші та мають можливість випробувати гру за невелику суму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...