Реклама

🤔 Nintendo не планує жодних DLC до Tears of the Kingdom та готується до нової The Legend of Zelda

Čytaty latynkoju
🤔 Nintendo не планує жодних DLC до Tears of the Kingdom та готується до нової The Legend of Zelda
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Nintendo не планує жодних DLC до Tears of the Kingdom та готується до нової The Legend of Zelda
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Продюсер серії ігор Legend of Zelda Ейдзі Аонума, а також геймдиректор Хідемаро Фуджібаяші у своєму нещодавньому інтерв’ю для Famitsu поділилися деякими деталями щодо майбутнього «Зельди».

Звісно, що жодних детальних планів у керівників немає, однак, як мінімум вони мають уявлення про те, що хочуть робити. До прикладу, Фуджібаяші вирішив легенько подразнити фанатів планами на майбутню «Зельду». Він відзначив, що основним фактором наступної гри будуть розваги. Аонума ж додав, що фанати уже можуть з нетерпінням очікувати на «новий досвід».

Він також відзначив, що розробники не планують додавати до Tears Of The Kingdom жодного додаткового контенту. Аонума зауважив, що ця версія Гайрулу себе вичерпала і команда витягнула з цього світу все що можливо.

Наразі ми не плануємо випускати додатковий контент. Ми відчуваємо, що вже повністю дослідили і вичерпали можливості ігрового процесу в цьому світі. Спочатку ми вирішили розробити сиквел, тому що вважали, що все ще є сенс випробувати новий геймплей у цьому конкретному Гайрулі. Якщо в майбутньому ми знайдемо переконливу причину, ми можемо повернутися до цього світу ще раз. Незалежно від того, чи це буде черговий сиквел, чи абсолютно нова гра, я вірю, що наступна гра запропонує абсолютно новий досвід. Сподіваюся, ви будете з нетерпінням її чекати.

Відзначимо, що лише за перші два місяці Tears of the Kingdom зуміла розійтися кількістю у 18.51 млн проданих копій гри і це станом на кінець червня. Безперечно, що на сьогодні це може бути більша цифра. Для порівняння, Breath of the Wild має 30,65 млн копій.

Нагадаємо, що ви також можете почитати наш огляд The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom з рубрики «Гра на часі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...