Реклама

😁 Після покупки Twitter Ілон Маск всю ніч грав у Elden Ring

Čytaty latynkoju
😁 Після покупки Twitter Ілон Маск всю ніч грав у Elden Ring
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😁 Після покупки Twitter Ілон Маск всю ніч грав у Elden Ring
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Ґраймз розповіла, що перед придбанням Twitter Ілон Маск не спав всю ніч. Через стрес мільярдер грав у Elden Ring.

Про це Ґраймз розповіла Уолтеру Айзексонові для його майбутньої біографії про Ілона Маска. Уривок з книги опублікував Wall Street Journal.

Співачка зазначила, що під час угоди щодо Twitter Маск прилетів до Ванкувера, щоб зустрітися зі своїми батьками. Врешті-решт партнерка бізнесмена залишила його в готелі, бо він був «у стресовому стані».

Звідти мільярдер надіслав голові правління Twitter повідомлення про своє офіційне рішення купити соціальну мережу. Після цього Маск почав грати в Elden Ring на ноутбуці, який він приніс до готелю.

Замість того, щоб спати, він грав до 5:30 ранку. За мить після того, як він закінчив свою ігрову сесію, Маск написав у твіттері: «Я зробив пропозицію».

Ґраймз

Раніше ми розповідали, що Ілон Маск заявив, що Twitter подасть позов про наклеп проти Антидифамаційної ліги (ADL). Маск звинуватив організацію, яка бореться з антисемітизмом та екстремізмом, у неправдивих звинуваченнях його і X в антисемітизмі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...