Реклама

📱 Niantic та Nintendo випустили нову AR-гру Pikmin Finder

Čytaty latynkoju
📱 Niantic та Nintendo випустили нову AR-гру Pikmin Finder
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📱 Niantic та Nintendo випустили нову AR-гру Pikmin Finder
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Nintendo та розробник Pokemon Go Niantic анонсували нову браузерну гру доповненої реальності по всесвіту Pikmin. Нова AR-гра отримала назву Pikmin Finder.

Зазначається, що Pikmin Finder — це безплатна гра, доступна для мобільних телефонів і планшетів із камерою, яка пропонує гравцям «знайти пікмінів поряд зі своїм домом».

У грі, подібно до Pokemon Go, треба шукати пікмінів та витягувати їх з землі за допомогою свайпів. Після того, як гравець збере необхідну кількість певного типу пікмінів, їх можна буде використовувати для пошуку скарбів.

Pikmin Finder офіційно запустили під час Nintendo Live у Сіетлі (США). Крім того, користувачі по всьому світу вже почали ділитися кумедними місцезнаходженнями своїх пікмінів.

Pikmin – це серія 3D-платформерів, розроблена та видана компанією Nintendo. Сюжет гри обертається навколо Олівера, маленького хлопчика, який опиняється на планеті Пікмін, населеній маленькими розумними рослинами. Остання частина серії Pikmin, четверта, вийшла 21 липня для Nintendo Switch.

Ми розповідали, що на честь запуску гри на Switch Nintendo поділилася ще одним трейлером.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...