Реклама

🩸 Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 вийде не раніше осені 2024 року

Čytaty latynkoju
🩸 Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 вийде не раніше осені 2024 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🩸 Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 вийде не раніше осені 2024 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець Paradox Interactive розповів, що довгоочікувану гру Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 створює новий розробник. Крім того, проєкт отримав попередню дату релізу.

Згідно з оголошенням компанії, розробкою гри займеться британська The Chinese Room, яка відома проєктами Dear Esther та Everybody’s Gone to Rapture.

Також Paradox Interactive розповіла, що покаже геймплей гри у січні 2024 року, а випустить гру восени 2024 року.

Vampire: The Masquerade займає особливе місце в наших серцях. Похмурий світ історії, наповнений заплутаними розповідями, побудованими на сучасному суспільстві, ідеально вписується в каталог нашої студії.

Ед Дейлі , директор студії The Chinese Room

За його словами, Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 стане найамбітнішим проєктом студії на цей час.

Ми були вражені, коли побачили пропозицію The Chinese Room щодо Bloodlines 2. Вони мають справжню пристрасть до вихідного матеріалу, що робить їх ідеальними партнерами для розробки історії у Vampire: The Masquerade, яка б резонувала з гравцями.

Шон Гріні , Paradox Interactive

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 розробляють вже багато років. Спочатку грою займалася Hardsuit Labs, а реліз був запланований на 2020 рік. Згодом реліз перенесли на 2021 рік, а креативного директора та дизайнера студії звільнили. Вже у лютому 2021 року Paradox знову відклала Bloodlines 2 і оголосила, що забрала проєкт від Hardsuit Labs.

Раніше ми розповідали, що Fast Travel Games анонсувала рольову гру у віртуальній реальності по всесвіту Vampire: The Masquerade.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...