Реклама

👍 Xbox дозволить автоматично завантажувати скріншоти та кліпи в OneDrive

Čytaty latynkoju
👍 Xbox дозволить автоматично завантажувати скріншоти та кліпи в OneDrive
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👍 Xbox дозволить автоматично завантажувати скріншоти та кліпи в OneDrive
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Корпорація Майкрософт працює над функцією, яка дозволить власникам Xbox автоматично завантажувати свої скріншоти та кліпи до OneDrive.

Як пише The Verge, інсайдери Xbox вже протестували новий інструмент. Завдяки нововведенню власники Xbox зможуть не тільки синхронізувати свої записи з OneDrive, а й перенести старі.

Своєю чергою Microsoft попереджає, що якщо користувачі мають багато кліпів, які потрібно перенести в OneDrive, процес може зайняти декілька днів.

Також завдяки автоматичному завантаженню кліпи доступними в папці «Відео» на OneDrive, а знімки екрана — в папці «Зображення». Таким чином, користувачі зможуть отримати доступ до записів на ПК, Mac або через мобільний додаток OneDrive.

Виглядати це буде приблизно таким чином:

Однак Microsoft не покращила процес створення кліпів для Xbox. Відеокліпи, як і раніше, завантажуються дуже довго, навіть якщо у вас швидке з'єднання. Під час тестового періоду 4K-кліпи поки що не завантажуються автоматично до OneDrive, але Microsoft каже, що в майбутньому це стане можливим.

The Verge

Видання також зазначає, що зазвичай Microsoft тестує функції Xbox за кілька місяців до того, як вони стають загальнодоступними. Ймовірно, послуга стане доступна усім охочим у найближчі місяці — в тому числі й гравцям з України.

Раніше ми розповідали, що Xbox запровадив нову систему покарань за образливу поведінку гравців — тепер система базуватиметься на страйках.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...