Реклама

😶 Сценарист Red Dead Redemption, GTA покинув Rockstar Games після 16 років роботи

Čytaty latynkoju
😶 Сценарист Red Dead Redemption, GTA покинув Rockstar Games після 16 років роботи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😶 Сценарист Red Dead Redemption, GTA покинув Rockstar Games після 16 років роботи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що віцепрезидент Rockstar Games з написання сценаріїв, Майк Ансворт, ймовірно, покинув компанію після 16 років роботи.

Напередодні інформація про це з’явилась у Twitter-акаунті SWEGTA, який займається постингом інформації про все, що пов’язане з Rockstar.

Однак попри таке доволі непевне джерело, видається, що  сам Ансворт, підтвердив своє звільнення у своєму профілі на LinkedIn.

Сам сценарист жодним чином не прокоментував свій відхід з Rockstar, а лише позначив роки роботи у компанії та посади, що він займав.

Відзначимо, що за 16 років своєї роботи Ансворт був одним з авторів хітів студії, серед них: Grand Theft Auto 4, 5, Red Dead Redemption 1, 2, LA Noire та Max Payne 3.

Працювати у Rockstar він розпочав на посаді старшого креативного сценариста у 2007 році, потім його було підвищено до сценарного директора у 2019 році, а згодом він перейшов на посаду віцепрезидента зі сценаріїв у 2021 році.

Нагадаємо, що раніше один з колишніх співробітників Rockstar Ден Гаузер представив свою медіакомпанію Absurd Ventures, створену для виробництва нових франшиз на «всіх платформах і форматах».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...