Реклама

🦇 Назвали дату виходу Batman: Arkham Trilogy на Nintendo Switch

Čytaty latynkoju
Batman: Arkham Trilogy
🦇 Назвали дату виходу Batman: Arkham Trilogy на Nintendo Switch
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦇 Назвали дату виходу Batman: Arkham Trilogy на Nintendo Switch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вперше про вихід Batman: Arkham Trilogy на Nintendo Switch повідомили ще на червневому заході Nintendo Direct. Тепер стала відома точно дата — 13 жовтня.

Таким чином, це буде вперше, коли серія з’явиться на Switch. Портом ігор займається компанія Turn Me Up Games, яка раніше займалася портами таких ігор, як It Takes Two, Borderlands Legendary Collection та Tony Hawk’s Pro Skater 1+2.

Станьте головним захисником Готема у культовій трилогії Batman: Arkham Trilogy. Зіткніться з сумнозвісними суперлиходіями DC: Джокер, Опудало, Отруйний Плющ та інші в Batman: Arkham Asylum. Пориньте в тінь відкритого світу Batman: Аркхем-Сіті - нової в'язниці суворого режиму для головорізів, гангстерів і божевільних кримінальних авторитетів. У Batman: Лицар Аркхему пронесіться вулицями Готема і візьміть на себе головну загрозу в епічному завершенні трилогії.

Nintendo

Варто зазначити, що наразі розробник Rocksteady працює над Suicide Squad: Kill The Justice League. Спочатку реліз планувався на 26 травня 2023 року, проте згодом його перенесли на 2 лютого 2024-го. Студія подовжила термін розробки, щоб більш детально доробити гру.

Раніше ми розповідали, що засновники Rocksteady Studios йдуть із компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...