Реклама

🎮 Netflix тестує свій власний сервіс хмарних ігор

Čytaty latynkoju
🎮 Netflix тестує свій власний сервіс хмарних ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Netflix тестує свій власний сервіс хмарних ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix запустив свій хмарний ігровий сервіс в обмеженій бета-версії. Наразі сервіс доступний лише у Великобританії та Канаді.

Як пише VGC, лише деякі користувачі зможуть отримати доступ до сервісу, який зараз тестують на телевізорах, а згодом й на ПК та Mac.

Наразі у сервісі є лише дві гри — Oxenfree від студії Night School Studio та аркадна гра Molehew’s gem mining adventure.

Гравці використовують свій смартфон як контролер для гри на телевізорі, в той час, як учасники зможуть грати за допомогою клавіатури та миші комп’ютерах.

Також варто зазначити, що не усі TV будуть підтримувати хмарний сервіс. Наразі пограти у хмарі можна лише завдяки Amazon Fire TV, Chromecast з Google TV, телевізори LG, Nvidia Shield TV, пристрої та телевізори Roku, смарт-телевізори Samsung та Walmart ONN. Згодом компанія обіцяє додати інші пристрої.

Ми зосереджені на створенні чудового ігрового досвіду для наших користувачів з 2021 року, коли ми додали мобільні ігри на Netflix. Нашою метою завжди було створити гру для кожного, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити користувачів доступним, безперебійним і повсюдним сервісом, де б вони не знаходилися.

Майк Верду, віце-президент компанії з ігор

Крім того, Netflix наразі працює над власними іграми. Зокрема, ігровий відділ компанії очолює виконавчий продюсер Overwatch Чако Сонні, а до команди також входять креативний директор Джозеф Статен, ветеран Halo та арт-директор Раф Грассетті, який раніше обіймав таку ж посаду в Santa Monica Studio.

Варто зазначити, що Netflix згадував про власний хмарний сервіс ще у 2022 році — під час звіту про квартальні прибутки. Тоді в компанії зазначили, що Netflix розглядає хмарні ігри та відкриває нову ігрову студію.

Раніше ми розповідали, що Dark Souls від FromSoftware може отримати аніме-адаптацію від стримінгової платформи Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...