Реклама

🤔 Activision Blizzard відмовилася від позову проти музичного критика Ентоні Фантано

Čytaty latynkoju
🤔 Activision Blizzard відмовилася від позову проти музичного критика Ентоні Фантано
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Activision Blizzard відмовилася від позову проти музичного критика Ентоні Фантано
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Activision Blizzard відмовилася від позову проти популярного блогера Ентоні Фантано, що може стати кінцем їхнього скандалу.

Все почалося з того, що Фантано, відомий в ТікТок як TheNeedleTok, став мемом з фразою «досить скибочок». Цей мем використовували деякі компанії у своїй рекламі, й Activision Blizzard була одна з них.

Коли Activision використала аудіо у власному відео TikTok, рекламуючи кросівки Crash Bandicoot, блогер зв’язався з компанією та пригрозив подати до суду. Студія подала зустрічний позов, проте все ж видалила відео.

Крім того, Activision стверджувала, що умови обслуговування TikTok дозволяють використовувати відео з платформи. Студія також зазначила, що взяла звук блогера зі списку звуків, які застосунок позначив як дозволені для комерційного використання.

Тепер, як помітив Axios, Activision Blizzard припинила дію свого позову. Сам Фантано ще не прокоментував цю дію. Також невідомо, чи існує зараз позов від блогера. Варто зазначити, що сам Фантано свого часу пропонував лише видалите відео та піти на мирову угоду.

Крім того, це не перший скандал Фантано. Раніше музичний критик посварився з Дрейком через нищівну критику альбому репера Honestly, Nevermind.

Раніше ми розповідали про інший скандал Activision Blizzard, який заснований на численних скаргах щодо незаконних переслідувань, дискримінації та помсти в компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...