Реклама

😡 Сторінку українського фестивалю Indie Cup забанили у Твітері

Čytaty latynkoju
😡 Сторінку українського фестивалю Indie Cup забанили у Твітері
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😡 Сторінку українського фестивалю Indie Cup забанили у Твітері
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Twitter заблокував акаунт українського онлайн-фестивалю Indie Cup. Ймовірна причина — скарги росіян на сторінку організаторів.

Як зазначив один з організаторів Степан Прохоренко, за 3 доби після бану команда фестивалю так і не отримала пояснення щодо причини блокування, лише відмови переглянути рішення. За цей час акаунт втратив дві тисячі підписників.

Ось вам, люди, якщо ваш міжнародний фестиваль відеоігор скаже, що Росія є терористичною державою, і збиратиме гроші на допомогу українцям — Twitter вас забанить.

Степан Прохоренко

Згодом організатори також опублікували повідомлення від росіянина, який порадив «робити фестиваль і не лізти в політику».

Як завжди, росіяни реагують на будь-яку несправедливість поєднанням прихильності до спорту, звинуваченням жертви та злорадством, що виглядає як прихована загроза.

Степан Прохоренко

Наразі організатори закликають підписуватися на новий профіль @IndieCupHQ, що «допоможе бустанути новий профіль» та продовжити збір коштів для ЗСУ.

Раніше ми розповідали, що Indie Cup та проєкт Ukrainian Games анонсували повернення Ukrainian Games Festival до Steam. Цього року фестиваль пройде з 18 по 24 серпня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...