Реклама

🤔 Серія Far Cry від Ubisoft отримала нового геймдиректора

Čytaty latynkoju
🤔 Серія Far Cry від Ubisoft отримала нового геймдиректора
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Серія Far Cry від Ubisoft отримала нового геймдиректора
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У ігрової серії Far Cry з’явився новий керівник. Ним став Дрю Голмс, який до цього пропрацював в Ubisoft понад сім років на посадах провідного сценариста, наративного режисера та ін. Тепер же його підвищили був підвищений до посади керівника усієї франшизи Far Cry.

Голмс відомий своєю роботою у якості провідного сценариста над іграми Far Cry: New Dawn, Far Cry 5 та BioShock Infinite.

Як передає слова Голмса видання VGC:

Це були захопливі кілька місяців. Я радий повідомити, що розпочинаю роботу на новій посаді директора з франшизи Far Cry в Ubisoft! У нас є великі плани на майбутнє. Не соромтеся звертатися, якщо ви хочете стати частиною наступного розвитку цього чудового бренду!

Нагадаємо, що наразі ходять чутки про те, що зараз у виробництві перебуває Far Cry 7 та окрема багатокористувацька гра. Відзначається, що під час розробки Ubisoft хоче перейти на новий рушій Snowdrop від Massive Entertainment, на якому вже зроблена серія ігор The Division.

Також напередодні з’явилися нові чутки про те, що події нової частини Far Cry розгорнуться у Кореї, а сама гра отримає підназву Rise.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...