Реклама

🤯 Quake II отримала ремастер. Гра доступна вже

Čytaty latynkoju
🤯 Quake II отримала ремастер. Гра доступна вже
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Quake II отримала ремастер. Гра доступна вже
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Чутки підтвердилися і Bethesda дійсно анонсувала та одразу ж випустила оновлену версію Quake II. Гра вже доступна на ПК, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 та Nintendo Switch. Окрім того, якщо ви маєте передплату на Game Pass, то ремастер чекає на вас уже там.

Як відзначає видання Engadget, над оновленням шутера, який вперше вийшов у 1997 році разом з Bethesda працювала Nightdive Studios. Зазначається, що у грі були оновлені візуальні ефекти, включно з підтримкою широкоекранного режиму, частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю 4K.

Також до гри додали багато додаткового вмісту, якиq свого часу було вирізано. Ви тепер маєте змогу зіграти в оригінальні доповнення — Mission Pack: The Reckoning і Mission Pack: Ground Zero, які включають понад 30 додаткових однокористувацьких рівнів і понад 20 карт для дезматчів.

Однак окрім оригінального контенту у ремастері є й абсолютно нове доповнення Call of the Machine, яким займалась студія MachineGames (відома з серією Wolfenstein). Це доповнення включає 28 додаткових рівнів для кампанії та абсолютно нову карту для дезматчів.

Щодо багатокористувацького режиму, то тут тепер є підтримка розділеного екрана. Також є майже повноцінний кроссплей, проте власникам ПК доведеться грати через геймпад, щоб все було справедливо.

Нагадаємо, що напередодні вийшов новий трейлер Call of Duty: Modern Warfare III.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...