Реклама

🎮 Тепер офіційно: Valve продає відновлені Steam Deck

Čytaty latynkoju
🎮 Тепер офіційно: Valve продає відновлені Steam Deck
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Тепер офіційно: Valve продає відновлені Steam Deck
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тепер уже офіційно можна говорити про те, що Valve розпочинає продаж відновлених Steam Deck. Нагадаємо, що напередодні мережею почала ширитися інформація про, те, що у компанії планують почати торгівлю такими версіями своєї консолі.

Сьогодні ж у Steam з’явилася сторінка з усіма деталями щодо Steam Deck Refurbished. Згідно з інформацією зазначеною там кожна портативка «була ретельно протестована за тими ж високими стандартами», що й абсолютно новий Steam Deck.

Таким чином нас переконують у надійності таких девайсів та у тому, що це не буде вторинною покупкою для користувача. Звісно, що відновлені портативки можуть мати ті чи інші дефекти, однак найголовніші елементи пристрою, динаміки, екран та інші внутрішні компоненти повинні функціонувати як нові.

Усі відновлені Steam Deck відповідають стандартам швидкодії, визначеним для нових пристроїв, або й перевищують їх. Через незначні косметичні дефекти, які ніяк не впливають на надійність та високоякісний ігровий досвід, вони коштують дешевше.

Ціни на відновлені моделі виглядають наступним чином:

  • Steam Deck 64 GB Certified Refurbished — $319
  • Steam Deck 256 GB Certified Refurbished — $419
  • Steam Deck 512 GB Certified Refurbished — $519

Ціни на новий Steam Deck

Проте варто відзначити, що як і звичайна версія Steam Deck відновлена портативка також наразі офіційно не доступна для придбання в Україні.

Нагадаємо, що раніше з’явилися чутки про те, що Lenovo працює над портативною консоллю на Windows.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...