Реклама

🃏 Magic: The Gathering отримає доповнення з Fallout, Assassin’s Creed та Final Fantasy

Čytaty latynkoju
Unsplash
🃏 Magic: The Gathering отримає доповнення з Fallout, Assassin’s Creed та Final Fantasy
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🃏 Magic: The Gathering отримає доповнення з Fallout, Assassin’s Creed та Final Fantasy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Wizards of the Coast оголосили, що до їхньої настільної карткової гри Magic: The Gathering вийдуть доповнення за мотивами Fallout, Assassin’s Creed та Final Fantasy.

Набори з картками по всесвітах відеоігор вийдуть у 2024 році. Спочатку, у першому кварталі, вийдуть картки з Fallout, у третьому кварталі — з Assassin’s Creed.

Набори є частиною розширення Magic: The Gather’s Universes Beyond, в рамках якого Wizards of the Coast співпрацює з відомими брендами. У 2023 році це були «Володар перснів» та «Доктор Хто».

Щодо Final Fantasy — Wizards of the Coast також оголосили, що після 2024 року вийде набір за мотивами франшизи Final Fantasy. Наразі точно невідомо, коли саме очікувати колаборацію.

Як зазначає VGC, поки що невідомо, що саме буде під час співпраці Magic: The Gathering та Fallout й Assassin’s Creed. Ймовірніше за все, гравців очікують традиційні бустер-паки, а також колекційні коробки з промо-картками.

Раніше ми розповідали, що репер Post Malone придбав єдину у своєму роді картку The One Ring для Magic: The Gathering за майже 2 млн доларів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...