Реклама

🧙‍♂️ В мережі з'явилися натяки на нову Lego Harry Potter

Čytaty latynkoju
🧙‍♂️ В мережі з'явилися натяки на нову Lego Harry Potter
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧙‍♂️ В мережі з'явилися натяки на нову Lego Harry Potter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На нас може чекати чергова гра у серії Lega-адаптацій й цього разу це може бути оновлена версія Гаррі Поттера.

Як повідомляє видання VGC у Instagram помітили тизер Lego Harry Potter. Відзначається, що південноафриканський акаунт Warner Bros., ймовірно, випадково запостив світлину де було зображено Lego-фігурку Гаррі Поттера з підписом «8.25.23». на зображенні також було лого Telltale Games, яка саме займається розробкою Lego-відеоігор.

Відзначається, що згідно з чутками гра буде нагадувати нещодавню Lego Star Wars: The Skywalker Saga, але звісно що у всесвіті Гаррі Поттера.

Видання також відзначає, що звернулося до особи, яка володіє інформацією стосовно проєкту. Вона відзначає, що робота над грою все ще ведеться і не може підтвердити, чи такий випадковий тизер має якесь офіційне підґрунтя.

Однак, можна припустити, що 25 серпня ми зможемо дізнатися, що ж це було. Нагадаємо, що у цей час буде відбуватися виставка Gamescom на якій може бути представлена гра.

Нагадаємо, що Lego Harry Potter Years 1-4 і Lego Harry Potter Years 5-7 з’явилися у 2010 та 2011 роках та були зосереджені на основній історії про молодого чарівника.

Нагадаємо, що нещодавній реліз Hogwarts Legacy став найуспішнішим запуском серед ігор у світі Гаррі Поттера за всі часи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...