Реклама

🎮 Nintendo додає до Switch Online дві класичні «Зельди»

Čytaty latynkoju
🎮 Nintendo додає до Switch Online дві класичні «Зельди»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Nintendo додає до Switch Online дві класичні «Зельди»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У черговому оновленні свого каталогу Switch Online Nintendo додала свої дві класичні гри для Game Boy Color — The Legend of Zelda: Oracle of Ages та The Legend of Zelda: Oracle of Seasons.

Ці ігри можна проходити окремо та в будь-якому порядку. Однак ваша пригода може бути цікавішою, якщо ви зіграєте в обидві «Зельди» і скористаєтесь системою паролів. Що дає така функція пояснює Nintendo:

Зв'язавши дві гри за допомогою системи паролів, деякі персонажі та вороги зміняться між двома пригодами, предмети можна буде покращувати або транспортувати, і ви навіть зможете виявити справжню силу зла, яка крадькома рухається за лаштунками. Щоб по-справжньому перемогти її, знадобиться герой епох і сезонів!

Відзначимо, що оригінальні версії цих ігор вперше вийшли ще у 2001 році.Обидві ці гри були вперше випущені на портативній системі у 2001 році. Загалом, хоча й обидві гри вийшли водночас, вони пропонують нам дещо різний геймплей. Oracle of Ages більшою мірою зосереджується на головоломках, водночас Oracle of Seasons це уже більше про екшн.

Нагадаємо, що в лютому японська компанія провела Nintendo Direct, де анонсувала вихід популярних класичних ігор з Gameboy на сервісі Nintendo Switch Online. А ті, хто оформив собі розширену версію передплати, можуть отримати також ще каталог ігор для Gameboy Advance.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...