Реклама

🧤 Що цікавого показали на Nintendo Direct 9 лютого — The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Metroid Prime Remastered та багато іншого

Čytaty latynkoju
🧤 Що цікавого показали на Nintendo Direct 9 лютого — The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Metroid Prime Remastered та багато іншого
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧤 Що цікавого показали на Nintendo Direct 9 лютого — The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Metroid Prime Remastered та багато іншого
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Nintendo провела свою традиційну презентацію Nintendo Direct, в рамках якої зробила низку цікавих анонсів та показала нові кадри геймплею з раніше оголошених ігор для Nintendo Switch.

Зібрали найцікавіше з презентації.

The Legends of Zelda: Tears of the Kingdom

Авжеж, усі чекали нової інформації по наступній The Legend of Zelda, і Nintendo потішила всіх фанатів серії. У новому трейлері показали нову катастрофу, що спіткала світ Гайрул, нових ворогів для Лінка і Зельди, цікаву рукавичку, якою користується головний герой, а також ще яскравіше продемонстрували можливість Лінка переміщатися у повітрі на різних засобах.

Усі загадки трейлера залишимо розгадувати вам. Реліз, як і раніше, намічений на 12 травня.

Ігри для Gameboy

Передплатникам Nintendo Switch Online знову пропонують зануритися в дитинство (або спробувати вперше) та пограти у ігри для портативних консолей Gameboy. А ті, хто оформив собі розширену версію передплати, отримають також ще каталог ігор для Gameboy Advance.

Пограти в класику можна вже, якщо маєте відповідні передплати.

Metroid Prime Remastered

Фанатів серії Metroid Prime сьогодні не потішили довгоочікуваною четвертою частиною, однак не знехтували можливість залучити нових прихильників для франшизи, поки її розроблюють.

Оригінальна гра, що колись виходила на Gamecube, буде доступна для Nintendo Switch у оновленій версії. Гру вже можна придбати онлайн, а картридж надійде в магазини з 22 лютого.

Pikmin 4

Ще одна довгоочікувана гра, забавна стратегія, де ви керуєте маленькими створіннями та намагаєтеся вижити на недружній планеті, нарешті отримала дату релізу — 21 липня 2023.

Advance Wars: 1+2 Reboot Camp

Цю тактичну стратегію затримали через війну в Україні — вона мала вийти ще у 2022 році. Тепер реліз запланований на 21 квітня.

Professor Layton and the New World of Steam

Пригоди Професора Лейтона, де він зі своїми помічниками розгадував загадки та паззли, особливо полюбилася власникам консолей поколінь DS та 3DS. На радість досвідченим нінтендофанам, серія нарешті повертається на консолі Nintendo. Щоправда, це все, що ми знаємо на сьогоднішній момент.

Cereza and the Lost Demons

Новий трейлер приквелу до серії ігор про відьму Байонетту більше розказав про те, як власне відбуватиметься ігровий процес. Гра вийде 17 березня 2023 року.

Разом з цими найцікавішими іграми показали десятки інді-проєктів та кілька ремастерів старої класики. Також анонсували нову трасу для власників Mario Kart 8 Deluxe Booster Pack та платні DLC для Splatoon 3 і Xenoblade Chronicles 3.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...