Реклама

😮 Ігри Blizzard почнуть з'являться у Steam

Čytaty latynkoju
😮 Ігри Blizzard почнуть з'являться у Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Ігри Blizzard почнуть з'являться у Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Blizzard анонсувала, що її ігри почнуть з’являтися для ПК-геймерів у Steam. Розпочнеться усе з гри Overwatch 2, яка з’явиться на платформі уже 10 серпня.

Однак попри те, що гра з’явиться в Steam, гравцям все одно знадобиться підключений до гри обліковий запис у Battle.net.

В анонсі президент Blizzard Entertainment, Майк Ібарра відзначив:

Наша мета в Blizzard прислухатися до гравців і намагатися перевершити їхні очікування у всьому, що ми робимо. Хоча Battle.net залишається пріоритетом для нас зараз і в майбутньому, ми чули, що гравці хочуть, щоб для деяких наших ігор, починаючи з Overwatch 2, яка вийде 10 серпня, був обраний Steam. Ми раді співпрацювати з Valve, щоб зробити це можливим.

Зі свого боку голова Valve Ґейб Ньюелл додав:

Від появи Overwatch 2 у Steam виграють як геймери, так і розробники. Геймери отримають ще одну платформу, де вони зможуть грати в улюблену гру, яка використовує можливості Steam, а розробники отримають користь від співпраці з талановитою командою Blizzard, яка допомагає нам розвивати підтримувані функції та функціональність для Overwatch 2.

Додамо, що Overwatch 2 це безкоштовний багатокористувацький шутер від першої особи. Гра вийшла 4 жовтня минулого року. У Overwatch 2 гравці поділяються на дві команди по п’ять осіб та весь ігровий процес зосереджений на боротьбі обох команд (PvP) на різноманітних мапах та режимах.

Наразі ми маємо підтвердження появи у Steam лише Overwatch 2. Однак у своєму оголошенні Blizzard відзначила, що новини щодо інших проєктів з’являться «коли настане правильний час».

Нагадаємо, що ряд ігор Blizzard для ПК доступні лише через Battle.net, зокрема такою є нещодавня новинка Diablo IV.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...