Реклама

🏎 Need for Speed: Most Wanted може отримати ремейк уже у 2024 році

Čytaty latynkoju
🏎 Need for Speed: Most Wanted може отримати ремейк уже у 2024 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏎 Need for Speed: Most Wanted може отримати ремейк уже у 2024 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що одна з улюблених фанатами ігор серії Need for Speed може отримати сучасне оновлення.

Need for Speed: Most Wanted, яка вийшла у 2005 році може отримати ремейк. Про це, імовірно, що випадково повідомила у своєму твіті Cімона Бейлі, яка озвучувала офіцерку Турф в оригінальній Need for Speed: Most Wanted:

Need for Speed: Most Wanted Remake виходить у 2024 році, ставте лайки і коментуйте, якщо хочете побачити, як Кросс (Дін Маккензі) і його напарниця (Сімона Бейлі) полюють на найрозшукуваніших злочинців.

Проте її твіт був швидко видалений. Однак ніщо в інтернеті не зникає безслідно і користувачі Reddit поділилися скріном твіта на своїй платформі.

Need For Speed: Most Wanted (2005) is reportedly getting a remake in 2024, the tweet from the games lead actress was quickly deleted
by u/Zepanda66 in XboxSeriesX

Нагадаємо, що Need for Speed: Most Wanted була продовженням надзвичайно популярної гри з тієї ж серії Underground і була добре прийнята критиками та фанатами. На Metacritic гра має  82 бали від оглядачів та 8.7 від геймерів.

Однак попри те, що ця інформація походить зі, здавалося б, надійного джерела, все ж варто сприймати ці чутки зі скепсисом і очікувати на офіційний анонс. Проте, якщо вони правдиві, то анонс уже має бути не за горами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...