Реклама

🎮 Hellboy Web of Wyrd отримав новий геймплейний трейлер

Čytaty latynkoju
Gematsu
🎮 Hellboy Web of Wyrd отримав новий геймплейний трейлер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Hellboy Web of Wyrd отримав новий геймплейний трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець Good Shepherd Entertainment і розробник Upstream Arcade опублікували геймплейний трейлер для пригодницької гри Hellboy: Web of Wyrd.

У створенні гри розробникам також допомагало видавництво Dark Horse Comics. Дія Hellboy: Web of Wyrd відбувається у «Будинку метеликів», який за сюжетом побудував у 1962 році окультист Паскуал Денево. Головному герою доведеться розкрити таємниці маєтку та дослідити жахливий вимір під назвою The Wyrd.

Автори зазначають, що, подібно до коміксів, гра відправляє Хеллбоя в серію дуже різних унікальних пригод. Крім того, розробники обіцяють зв’язати декілька оригінальних історій про героя в одну.

Hellboy: Web of Wyrd вийде на PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch та ПК (Steam). Дата випуску ще не оголошена.

Раніше ми розповідали, що Blizzard анонсувала та детально описала, що нам варто очікувати у першому сезоні Diablo IV. Сезонне Царство (Seasonal Realm) відкриється для всіх гравців, які встигли завершили кампанію, і запропонує абсолютно нові випробування та завдання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...