Реклама

🤔 Британський регулятор готовий переглянути рішення з блокування угоди Microsoft Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
🤔 Британський регулятор готовий переглянути рішення з блокування угоди Microsoft Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Британський регулятор готовий переглянути рішення з блокування угоди Microsoft Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні Microsoft виграла справу проти Федеральної торгової комісії США (FTC), після того, як суддя Жаклін Скотт Корлі відмовила останній у попередній судовій забороні угоди з придбання Activision Blizzard. Наразі FTC має час до п’ятниці, щоб подати апеляцію на це рішення.

Однак Управління з конкуренції та ринків (CMA) Великої Британії, яке заблокувало угоду в квітні одразу після рішення суду у США, як повідомляється вирішило дещо змінити свою позицію.

Нагадаємо, що уже 24 липня мали відбутися слухання щодо апеляції Microsoft до CMA щодо блокування угоди. Однак цей процес тепер призупинено, оскільки британський регулятор і Microsoft вирішили подивитися, чи можна укласти нову угоду.

Як повідомляє журналіст CNBC Девід Фабер Microsoft і CMA досягли угоди.

Microsoft і CMA домовилися про невеликий продаж акцій, для вирішення занепокоєнь регулятора.

Раніше президент Microsoft Бред Сміт відзначив, що:

Після сьогоднішнього рішення суду в США наша увага знову зосереджена на Великії Британії. Хоча ми остаточно не згодні із занепокоєнням CMA, ми розглядаємо, як можна змінити транзакцію, щоб вирішити ці занепокоєння у спосіб, прийнятний для CMA. Для того, щоб визначити пріоритетність роботи над цими пропозиціями, Microsoft та Activision погодилися з CMA, що призупинення судового процесу у Великій Британії буде в інтересах суспільства, і сторони подали спільне подання до Апеляційного трибуналу з питань конкуренції з цією метою.

Відповідно до цього виходить, що якщо Microsoft і CMA дійшли згоди, і якщо FTC не оскаржить рішення суду в США, технологічний гігант зможе закрити угоду з Activision Blizzard вже на цих вихідних.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...