Реклама

👍 Square Enix продовжить робити ремастери своїх старих ігор

Čytaty latynkoju
Square Enix
👍 Square Enix продовжить робити ремастери своїх старих ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👍 Square Enix продовжить робити ремастери своїх старих ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після успіху Final Fantasy 1-VI Pixel Remaster студія Square Enix почала «розглядати» можливість зробити ремастеринг деяких своїх старих ігор.

Як пише Eurogamer, про це стало відомо з останнього щорічного збору акціонерів. Представники Square Enix не розповіли, над чим саме працюють зараз, проте визнали, що «розглядають різні ідеї щодо старих ігор компанії». В Square Enix додали, що фанатам варто «очікувати майбутніх оголошень».

Компанію також запитали, чому Square Enix стала робити довші паузи між релізами ігор. За словами студії, паузи збільшилися через підвищення складності розробки нових ігор, що «також впливає на час». В Square Enix сподіваються, що посилення компанії допоможе розв’язати цю проблему.

Насправді Square Enix останнім часом випускає багато проєктів. Наприклад, у першому півріччі 2023 року студія випустила Forspoken, Theatrhythm Final Bar Line, Octopath Traveler 1, Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo та Final Fantasy 16. Й ще у 2023 році фанати очікують дві нові гри по всесвіту Dragon Quest, а також Star Ocean: The Second Story R.

Щодо Final Fantasy — у 2024 році повинна вийти Final Fantasy 7 Rebirth. Раніше ми розповідали, що студія випустила Final Fantasy 7 Remake — й гра сподобалася далеко не усім шанувальникам.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...