Реклама

🎲 Baldur's Gate 3 дозволить налаштовувати статеві органи персонажа

Čytaty latynkoju
🎲 Baldur's Gate 3 дозволить налаштовувати статеві органи персонажа
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎲 Baldur's Gate 3 дозволить налаштовувати статеві органи персонажа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Larian Studios, розробники майбутньої Baldur’s Gate 3, розповіли про кастомізацію у грі.

Зокрема, у грі можна буде не лише обрати расу та клас — зовнішності також приділили багато уваги. Під час Panel From Hell розробники показали, що можна буде обрати «зрілість» персонажа та додати зморшки. Крім того, у грі можна буде обрати депігментацію.

Проте журналісти помітили інший параметр кастомізації, про який не розповіли розробники. Так, персонажу можна буде вибрати розмір статевого органу. Як пише Kotaku, цей параметр під час презентації стояв «За замовчуванням», тому «незрозуміло, наскільки масштабними будуть налаштування».

Щоб побачити, як це виглядає, обирайте 4:10:45:

Крім того, під час Panel From Hell розробники показали новий тізер-трейлер Baldur’s Gate 3 — з партією ігрових персонажів, романтикою та магічними істотами.

Проте одна зі сцен трейлеру потрапила у скандал. Під час презентації розробники з Larian Studios показали дещо розширену сцену, яку потім вирізали. Момент, який можна подивитися нижче, не сподобався модераторам в TikTok, які заблокували трансляцію розробників та видали попередження акаунту Larian Studios.

Baldur’s Gate 3 вийде на ПК 3 серпня, а версія для PlayStation 5 вийде через місяць, 6 вересня. У планах є версія для Xbox Series X/S — раніше ми розповідали, що студії потрібно «забезпечити безкомпромісну роботу гри у всій екосистемі Xbox X/S».

Також варто зазначити, що у грі буде українська текстова локалізація.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...