Реклама

🔫 Tom Clancy's Rainbow Six Siege: гайд по аіму для новачків 

Čytaty latynkoju
🔫 Tom Clancy's Rainbow Six Siege: гайд по аіму для новачків 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔫 Tom Clancy's Rainbow Six Siege: гайд по аіму для новачків 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На початку гри ви можете зосередитися виключно на своїй меті, бути кращим. Це цілком природна тенденція для гравців у FPS-іграх.

Реальність така, що Tom Clancy’s Rainbow Six Siege — це дуже складний командний шутер. Щоб стати хорошим гравцем потрібно набагато більше, ніж просто хороший аім.

Вам знадобляться різні навички, такі як знання мапи, відчуття гри, тактика, збір/використання розвідданих, комунікація. Набуття цих навичок потребує часу. Якщо ви думаєте, що зможете стати хорошим гравцем за кілька днів гри в Rainbow Six Siege, то, швидше за все, будете розчаровані. Гра існує вже кілька років, гравці дуже досвідчені, а крива навчання дуже крута. Але не варто засмучуватися. Гра дуже цікава, і якщо ви будете залишатися в ній, то з часом відчуєте прогрес. І цей прогрес, завдяки складності та багатогранності гри, буде надзвичайно приємним!

Нижче наведені мої головні поради для початківців, які мають загальний характер. Вони стосуються сторони матчу яка атакує, а також тієї, що захищається.

Префаєр

Попередній вогонь він же префаєр — це вогонь на упередження в сторону позиції де, можливо, знаходиться ворог. Ви, по суті, припускаєте позицію ворога і відкриваєте вогонь, як тільки зможете.

Префаєр дає вам перевагу у вигляді меншого часу реакції. Вам не потрібно чекати візуального сигналу (побачити ворога), щоб натиснути на кнопку вогню. Таким чином, у вас більше шансів виграти бій, ніж в іншому випадку!

Якщо у вас є розвіддані про потенційну присутність ворога в певному місці, і ви збираєтесь його побачити, то відкрийте вогонь на ураження.

Перестань без причини бігати

Надмірний спринт — одна з найпоширеніших помилок, яких припускаються гравці в Rainbow Six Siege. І справа не лише в нових гравцях, а в загальній тенденції гри.

Спринтинг має кілька недоліків. По-перше, ви не можете використовувати ADS (ADS – це режим прицілювання в грі.) під час спринту. Таким чином, якщо у противника є ADS, ви програєте частіше, ніж ні.

По-друге, ви створюєте багато шуму, а Rainbow Six Облога – важка FPS-гра зі звуком.

Тому біжіть тільки тоді, коли ви впевнені, що поблизу немає ворога, і це дійсно необхідно. Карти не такі великі, як здається в R6 Siege.

Перевіряйте кути

Не вривайтеся до кімнати, сподіваючись, що опонент або не готовий, або його там просто немає. Якщо, звісно, у вас немає перевіреної інформації про стан кімнати.

Замість цього перевірте кути кімнати, бажано перебуваючи в режимі прицілювання. Очікуйте ворога і повністю зачищайте локації. Це врятує вас від багатьох непотрібних смертей і створить чудову звичку для кращої гри в R6.

Будь завжди в режимі прицілювання

Ви повинні бути в ADS більшу частину часу, коли перевіряєте кути або утримуєте кути. У Rainbow Six Siege дуже погана стрільба із стегна, і потрібен час, щоб зайняти позицію ADS.

Ви виграєте значно більше перестрілок, якщо створите звичку бути в ADS. Особливо це стосується прицілів 1х. ACOG може спотворювати та обмежувати ваш зір.

Цільтеся в голову

Новачки або гравці з низьким рівнем, як правило, ціляться на рівні грудей або, що ще гірше, в підлогу.

У Rainbow Six Облога 1 постріл в голову = вбивству, незалежно від вибору зброї та оператора (ну, можливо, окрім Чорної Бороди (Blackbeard)). Тому цілитися на рівні голови – найкращий спосіб забезпечити перемогу в перестрілці.

Це один з (якщо не найважливіший) важливих аспектів стабільної перемоги в перестрілках, оскільки точність прицілювання ніколи не буває 100% постійною. Розміщення перехрестя на рівні голови позбавляє вас необхідності коригувати приціл по вертикалі під час стрільби по ворогу. Як наслідок, ви отримуєте перевагу у вигляді скорочення часу реакції та збільшення шансів влучити в голову ворога, що значно скорочує час на вбивство.

Наберіться терпіння

Це не стрілялка типу «біжи та стріляй». Ну, за винятком деяких режимів, але це вже інша історія! Вам потрібно навчитися терпіння у двох основних аспектах, пов’язаних з Rainbow Six Siege:

По-перше, вдосконалення потребує часу. Ця гра має круту криву навчання. Ви не станете хорошим гравцем за кілька годин.

По-друге, це не аркадний шутер з необмеженою кількістю респавнів. У вас є одне життя на раунд. Терпіння в діях — це те, що часто відокремлює великого гравця від середнього. Можливо, зараз ви не великий гравець. Однак вам потрібно якомога раніше розвинути в собі звички великого гравця!

Вчіться на своїх помилках

Ви не станете набагато кращими, якщо повторюватимете ті самі помилки знову і знову.

Якщо ви продовжуєте мати ті ж самі погані звички після десятків годин, занурених у гру, то ви будете стримувати свій прогрес.

Як вчитися на своїх помилках?

По-перше, ви повинні шукати їх та ідентифікувати погані звички. Не зациклюйтеся на тому, що ваші товариші по команді зробили не так, або як вони не змогли вам допомогти. Замість цього, коли ви помираєте або програєте раунд, подумайте:

  • Що я зробив не так?
  • Як уникнути цього наступного разу?

Дивіться кілл-камери

 

Кілл-камери — один з найкращих інструментів для навчання в Rainbow Six Облога. Більшість речей, які роблять люди, у цій грі скопійовані у когось іншого.

Існують стандартні місця посадки, стандартні налаштування Міри, популярні підглядання спавнів тощо. Гравці вчаться один в одного, і ви також повинні!

Тому, коли ви помираєте, не пропускайте кілкам. Замість цього, дивіться її та вчіться у свого ворога. Ви можете використовувати таке навчання двома основними способами:

По-перше, очікувати наступної гри від ворогів і запобігати їй.

По-друге, ви можете використати його на свою користь. Новий неприємний ракурс? Перейдіть до нестандартного матчу і спробуйте самі.

Піди на все заради перемоги

Rainbow Six Облога — це не Call of Duty. Ми зрозуміли — це шутер від першої особи, тож ви хочете стріляти в людей і можете перемогти, знищивши команду суперника.

Вбивати набагато ефектніше, ніж встановлювати детонатор. Але пам’ятайте, що матч у Rainbow Six Облога – це не просто командний смертельний поєдинок, а командний смертельний поєдинок, заснований на цілях!

Якщо ви хочете підвищити свій рівень у цій грі, то починайте виконувати завдання якомога швидше!

Ця порада стосується як нападників, так і захисників.

У ролі захисника: спалюйте час і не допускайте встановлення міни.

В атаці: встановлюйте детонатор і захищайте його.

Не будьте жадібними

Ставте пріоритетом перемогу в раундах, а не кількість вбитих. Як тільки ви зміните своє мислення на перемогу в команді, ви почнете бачити значні покращення. Це збільшить ваш показник перемог і поразок, ранг і – можливо, як побічний результат того, що ви станете кращим гравцем — навіть якщо ваш K/D 0,3 !

Приклад: Це гра 3v1. Ви в захисті, і перевага на вашому боці. Не починайте вистрибувати і намагатися завдати останній удар. Ворог повинен або штурмувати вас, або встановити дезактиватор. Добре розставте свої гаджети і чекайте, поки ворог почне ставити дезактиватор або почне штурмувати вас.

Спілкуйся зі своєю командою

Rainbow Six Облога — це командна гра, де розвіддані є ключем до успіху.

Щоб ставати кращим і постійно перемагати, вам потрібно давати команди та ефективно використовувати інформацію, надану вашою командою.

 

‏‏‎‏‏Не будь токсичним

Не бійтеся спілкуватися з людьми.

На твоєму шляху зустрінуться ♥♥♥♥♥♥♥♥, але ти також знайдеш приємних товаришів по команді. Як новачок, ви можете очікувати, що деякі люди будуть вказувати вам на помилки. Існує два основних типи такої критики — конструктивна та токсична.

Щодо токсичності: Не сприймайте це на свій рахунок – такий стиль спілкування свідчить про їхню низьку культуру та рівень зрілості, а не про ваш. Просто вимкніть звук і йдіть далі. Тепер про конструктив: Не відкидайте такий фідбек. Візьміть урок і спробуйте вдосконалитися.

Не відмічай оперативників краще скажи команді сам

Якби я отримував долар щоразу, коли хтось відстежує/виявляє ворога на гаджетах спостереження, які потім помічають і знищують, то у мене було б… ну, досить багато грошей!

Щоразу, коли ви «скануєте» за допомогою засобів збору розвідданих, таких як камери або дрони, ворог, якого сканують, отримує сповіщення про те, що його помітили.

Це має подвійний ефект:

По-перше, вони знають, що за ними спостерігають, і починають шукати камеру/безпілотник.

По-друге, вони очікують, що їх штовхнуть, і будуть більш пильними, ніж в іншому випадку.

Тому замість того, щоб відстежувати/визначати місцеперебування, викличте позицію ворога.

Використовуй жовтий маркер

 

 

Натискаючи кнопку D-pad «вниз» на консолях або Z на ПК, ви залишаєте жовтий маркер там, де знаходиться перехрестя. Використовуйте його, щоб доповнити свої вигуки. Такий маркер зручний для надання більш точної інформації. Особливо він допоможе вам бути точним під час вивчення мап та підказок. Крім того, замість того, щоб казати «відкритий люк/стіна», ви можете позначити поверхню, яку потрібно відкрити. Менше місця для непорозумінь, краща ефективність. Просто переконайтеся, що ви увімкнули цю функцію в налаштуваннях гри!

Будьте корисними, коли ви мертві

Мертвий у Rainbow Six Siege — це не час для AFK. Ви все ще можете бути дуже цінними для своєї команди, надаючи розвіддані.

Тож сідайте на свої дрони (в атаці) або камери (в обороні) і будьте корисними.

Тільки не будьте тими, хто грає на задньому сидінні, вказуючи товаришам по команді, які ще живі, що і як робити. І не афкаште на дронах і камерах дуже прошу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...