Реклама

⚽ На Xbox почався закритий тест EA Sports FC 24

Čytaty latynkoju
⚽ На Xbox почався закритий тест EA Sports FC 24
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚽ На Xbox почався закритий тест EA Sports FC 24
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомо, що уже починаючи з цього року Electronic Arts розпрощається з іменем своєї найвідомішої серії спортивних симуляторів — FIFA. На заміну нам готують оновлений варіант гри з тайтлом EA Sports FC.

Нове лого гри, яке символізує зміни в серії. Натхнення для нього взяли з «зародження тотального футболу в 70-х рр.».

Наразі стало відомо, що розпочалося закрите тестування нової гри на консолях Xbox поточного і попереднього покоління. Про це повідомляє інсайдер ALumia_Italia у Twitter. Він також відзначив, що проєкт важить на консолях Series X — 41.57 ГБ, а для версії One — 39.23 ГБ.

Окрім цього також напередодні віцепрезидент EA Sports FC заявив, що у новій ітерації гри розробники «розмиють межі» між віртуальним та реальним футболом.

Так під час презентації La Liga’s Nueva Era з фанатами поділилися останніми новинами про технологію HyperMotion V, яка є в основою анімації футболістів.

Джексон зазначив, що наразі ця технологія використовує понад 590 млн реальних кадрів футбольних матчів. Тобто це у 80 разів більше даних, ніж було використано для FIFA 23.

Нагадаємо, що раніше EA повідомила про те, що проводить реструктуризацію. Відповідно тепер компанія поділяється на два напрямки EA Sports та EA Entertainment.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...