Реклама

⚔ Total War: Pharaoh: розробники поділилися геймплейним відео

Čytaty latynkoju
⚔ Total War: Pharaoh: розробники поділилися геймплейним відео
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚔ Total War: Pharaoh: розробники поділилися геймплейним відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Creative Assembly, яка відповідальна за розробку майбутньої стратегії Total War: Pharaoh, вчора представила нам нову лідерку фракції, якою стала цариця Єгипту XIX династії Таусерт.

Сьогодні ж розробники вирішили поділитися відео з ігроладом за цього персонажа. Що нам запропонують у майбутній стратегії дивіться нижче.

Що відомо про Total War: Pharaoh

У Total War: Pharaoh, гравці познайомляться з трьома культурами Єгипту періоду Нового царства наприкінці Бронзового віку.

Кампанія включатиме низку опцій кастомізації, від випадкових стартових позицій до різних налаштувань ресурсів. Буде навіть можливість погратися зі стихійними лихами.

Битви також будуть більш динамічними, зі змінами погоди, такими як грози та піщані бурі, а також поширенням вогню, який може охопити як поселення, так і армії.

Гравцям буде надано на вибір вісім лідерів фракцій з трьох культур — єгипетської, ханаанської та хетської — кожна з яких має свій унікальний стиль гри.

Total War: Pharoah доступна для попереднього замовлення вже зараз і вийде в цифровому варіанті на ПК в Steam та Epic Games Store в жовтні.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...