Реклама

👀 Розробники The Sims 5 поділилися першим поглядом на гру

Čytaty latynkoju
👀 Розробники The Sims 5 поділилися першим поглядом на гру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Розробники The Sims 5 поділилися першим поглядом на гру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Maxis, яка займається розробкою The Sims 5, або ж Project Rene, поділилася деякими кадрами з гри, яка ще перебуває на дуже ранніх стадіях.

Розробники надали нам досить поверхневий огляд на безліч різних функцій й це точно ще навіть мінімально не схоже на те, що ми отримаємо в результаті.

У своєму новому відео розробники кажуть, що вони хочуть зробити більший акцент на анімації. Таким чином вони хочуть, щоб «сіми» могли максимально передати свій душевний стан.

Наше бачення анімації ґрунтується на фразі «прочитай кімнату», що означає, що ми хочемо, аби гравці знали, що відчувають наші «сіми» і про що вони думають, лише по тому, як вони поводяться.

Розробники також зазначили, що ваші «сіми» «існуватимуть у ширшому районі, повному «сімів»». Ваші сусіди будуть мати свій власний розклад і розпорядок дня, й блукатимуть навколо.

Один з кадрів може показати наскільки ранній стадії розробки ще знаходиться гра, адже персонажі схожі на героїв гри Among Us.

Проте розмови про «ширший район», можуть натякати на повернення до системи відкритого світу, що у сучасних умовах є доволі закономірним рішенням

Однак як можете побачити з кадрів, можна сміливо припускати, що ще пройдуть роки доки ми зможемо дізнатися, якою буде The Sims 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...