Реклама

🎮 Nintendo Direct може відбутися цього тижня — чутки

Čytaty latynkoju
🎮 Nintendo Direct може відбутися цього тижня — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Nintendo Direct може відбутися цього тижня — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Протягом останнього місяця відбулася низка гучних ігрових подій. Усе почалося в травні, коли компанія Sony провела власну виставку PlayStation Showcase після чого відбувся захід Summer Game Fest в рамках якого відбулися Xbox Games Showcase та ряд інших заходів. Завершилося усе презентацією Ubisoft Forward.

Проте посеред усіх цих ігрових подій неймовірну тишу зберігала компанія Nintendo. Звичайно, що лише минулого місяця відбувся їхній найбільший реліз The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom й можливо тому компанія нічого й не демонструвала.

Однак, імовірно, що ця тиша триватиме недовго.

Інсайдер по Nintendo під ніком Nate the Hate натякнув, що наступний захід Nintendo Direct може відбутися в проміжку між 20 та 23 червня.

Звісно, що Nate не стверджував прямо, що у цей проміжок часу відбудеться нова презентація. Він лише написав, що не опублікує наступний епізод свого подкасту як зазвичай, через щось важливе, що може статися незабаром.

Також відзначимо, що раніше схожою інформацією ділився журналіст Джефф Грабб з Giant Bomb у своєму подкасті Game Mess Decides. Проте він зазначив, що Nintendo запланувала захід на липень.

Гадаємо, що якщо й Nintendo Direct і має відбутися незабаром, то цілком ймовірно, що ми почуємо про його проведення найближчими днями від самої Nintendo.

Однак досить важко уявити, що на презентації можуть нам представити. Проте, якщо чутки правдиві, то Nintendo й справді мусить здивувати геймерів.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...