Реклама

🤔 Режисер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty також керуватиме розробкою сиквелу гри

Čytaty latynkoju
🤔 Режисер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty також керуватиме розробкою сиквелу гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Режисер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty також керуватиме розробкою сиквелу гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер першого й останнього доповнення Phantom Liberty до Cyberpunk 2077 також керуватиме сиквелом до гри.

У виданні Bloomberg поспілкувалися з ігровим директором Phantom Liberty Гейбом Аматанжело (Gabe Amatangelo) про майбутнє доповнення. Під час цього й було розкрито, що він очолить роботу над сиквелом Cyberpunk 2077, розробка якого ще не розпочалася.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Наразі нічого невідомо про продовження гри, яке CD Projekt анонсувала під час презентації для інвесторів у жовтні минулого року.

У своєму інтерв’ю Аматанжело також розповів, що був відповідальним за патч 1.5 для Cyberpunk 2077, який загалом був дуже добре сприйнятий геймерами. Він розповів, що керівництво CD Projekt дало йому «карт-бланш» на створення Phantom Liberty. Студія дала йому стільки часу, скільки йому було потрібно з наданням всіх необхідних ресурсів.

Нагадаємо, що доповнення Phantom Liberty для Cyberpunk 2077 вийде пізніше цього року — 26 вересня на PS5, Xbox серій X/S та ПК.

У доповненні головний герой, Ві, зустрінеться з новими персонажами та пригодами у локації Догтаун (укр. «Псарня»), де треба буде врятувати президента НСША. Разом з цим у грі з’явиться українська локалізація — не лише в Phantom Liberty, але й в усій грі загалом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...