Реклама

💻 PC Gaming Show 2023: найцікавіші анонси презентації

Čytaty latynkoju
💻 PC Gaming Show 2023: найцікавіші анонси презентації
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💻 PC Gaming Show 2023: найцікавіші анонси презентації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того як завершилася презентація Xbox Showcase 2023 та її продовження у вигляді Starfield Direct розпочалась виставка від видання PC Gamer — PC Gaming Show 2023.

Весь захід протривав майже дві з половиною години, які були наповнені свіжими анонсами комп’ютерних ігор. За цей час безумовно, було на що звернути увагу, хоча й багато ігор, які ми побачили, насправді не розповіли нам нічого нового про них.

Тому ми зробили усю важку роботу замість вас та зібрали найцікавіші анонси презентації. Хоча, якщо маєте три годинки вільного часу можете переглянути шоу повністю нижче.

Ну а тепер перейдемо власне до найцікавіших анонсів з PC Gaming Show 2023.

Frostpunk 2

До вчорашнього вечора нам демонстрували лише загадкові кінематографічні тизери Frostpunk 2. Якщо ви чекали щось інше, то ні — новий трейлер став ще одним таким тизером. Проте цього разу нам анонсували рік виходу. Реліз запланований на 2024 рік.

Baldur's Gate 3

Спочатку нам показали анімаційний трейлер у якому пояснювалися основні принципи майбутньої рольової гри Baldur’s Gate 3.

Після цього ми отримали справжній трейлер у якому нарешті продемонстрували власне саме місто, яке й дало назву грі. Гра має вийти з раннього доступу уже 31 серпня.

Sand

Sand — це PvPvE-гра з відкритим світом, де нам пропонується досліджувати величезні пустелі планети, на ім’я Софі, як зазначено на її сторінці в Steam. Однак опис до трейлеру нам повідомляє, що події гри відбуваються в альтернативному майбутньому, де Австро-Угорська імперія напередодні Першої світової війни відкрила міжпланетні подорожі.

Трейлер не дає багато інформації, однак інтригує українською мовою, якою послуговуються герої відео. Про дату релізу поки що не відомо.

Nivalis

Новий сюжетний трейлер дає нам змогу глибше пізнати вулиці кіберпанкового міста. Nivalis можна назвати симулятором життя у кіберпанку. Нам запропонують відпочивати у ньому, облаштовувати квартири, ловити рибу, яку ми будемо ловити та багато іншого. Гра має вийти в 2024 році.

Warhammer Age Of Sigmar: Realms Of Ruin

Нова стратегія у реальному часі франшизи Warhammer отримає відкрите бета-тестування, яке відбудеться з 7 по 10 липня.

Path Of Exile 2

Раніше на Summer Game Fest 2023 нам сказали, що більше інформації про Path Of Exile 2 з’явиться наступного місяця й лише через два дні нам показали невеликий трейлер. У відео ми бачимо, як новий герой «нарізає монстрів».

Pax Dei

Pax Dei це нова фентезі MMO, яка отримала натхнення від середньовічної Європи. Коли відбудеться реліз поки невідомо.

Citizen Sleeper 2

Citizen Sleeper отримає продовження. Наразі нам лише продемонстрували анімаційний трейлер.

Vampire Survivors (велике оновлення)

На нас чекає велике оновлення Vampire Survivors та новий етап Astral Stair. Оновлення буде безкоштовним.

Dune Awakening

На завершення, ми мали змогу побачити альфа-версію MMO Dune Awakening. Дата релізу наразі невідома.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...