Реклама

😈 Diablo IV: відомо який найпопулярніший клас у гравців

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV: відомо який найпопулярніший клас у гравців
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Diablo IV: відомо який найпопулярніший клас у гравців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Пройшло лише три дні (для когось понад тиждень) з релізу Diablo IV, а з нами уже поділилися «по секрету», який клас виявився найпопулярнішим у гравців.

Згідно з керівником розробки гри Родом Фергюссоном таким класом став — Чародій/Чародійка. Однак це секрет! Адже він написав:

Я не просив дозволу ділитися цим, але думав, що вам може бути цікаво дізнатися, що зараз найпопулярнішим класом у Diablo IV є Чародій/Чародійка! Але ви не чули цього від мене. Якщо хтось із PR чи маркетингу запитає…

Проте відзначимо, що це статистика за будні дні. Цікаво як вона зміниться після напливу гравців цими вихідними.

Нагадаємо, що Diablo IV має п’ять доступних гравцю класів серед яких є: Чародій/Чародійка, Варвар/Варварка, Некромант/Некромантка, Убивця і Друїд/Друїдка.

Сам вибір гравців наразі видається певною мірою очікуваним, адже Чародій/Чародійка є доволі сильним класом для початку гри. Наприклад, якщо ви починаєте гру за Варвара, то на початку вам доведеться добряче попотіти для його прокачування в танк для перемелювання ворогів. Хоча й щодо Чародія/Чародійки додамо, що за ними просто візуально приємніше спостерігати.

А який клас обрали ви? Пишіть у коментарях. Нам справді дуже цікаво, наприклад у нас в редакції два варвари та некромант.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...