Реклама

🐫 Minecraft отримав велике оновлення Trails & Tales

Čytaty latynkoju
Windows Central
🐫 Minecraft отримав велике оновлення Trails & Tales
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐫 Minecraft отримав велике оновлення Trails & Tales
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гра Minecraft отримала чергове велике оновлення під назвою Trails & Tales.

У грі з’являться дві нові механіки — археологія та новий стіл для написання книжок. Крім того, в Minecraft додали два моба — верблюда, який є транспортом для двох гравців, та нюхача.

Також у всесвіті гри з’явиться новий біом вишневий гай, який додає до Minecraft новий вид дерева. Розробники додали ще й розширений крафт з дерева, зокрема, бамбука, та дерев’яні знаки.

Покатайтеся на верблюді з компаньйоном, щоб знайти археологічні розкопки або вишневий гай. Висиджуйте яйце нюхача, щоб врятувати його від вимирання. Створюйте звуки натовпу, майструйте з бамбука, підправляйте обладунки та розвішуйте знаки. Пишіть і зберігайте свої книги на різьбленій книжковій полиці, адже кожна історія має значення!

Mojang, розробник Minecraft

Оновлення Trails & Tales вже доступне для завантаження у Minecraft: Java Edition для Windows, macOS і Linux; та у Minecraft: Bedrock Edition на Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, iOS, Android, Windows та на Chromebook.

Раніше ми розповідали, що актор Метт Беррі веде переговори щодо участі в новій стрічці про Minecraft з Джейсоном Момоа, яку режисер Джаред Хесс зніме для Warner Bros.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...