Реклама

🎮 На Xbox Games Showcase від внутрішніх студій будуть здебільшого геймплейні відео

Čytaty latynkoju
🎮 На Xbox Games Showcase від внутрішніх студій будуть здебільшого геймплейні відео
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 На Xbox Games Showcase від внутрішніх студій будуть здебільшого геймплейні відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Зважаючи на те, що Xbox Games Showcase вже не за горами, один з керівників Microsoft поділився цікавою інформацією про майбутню подію.

4 червня Аарон Грінберг, віцепрезидент з маркетингу ігор для Xbox в Microsoft, написав у своєму Twitter про майбутній захід Xbox:

7 днів до нашого першого в історії подвійного показу. Приблизно дві години безперервних ігор, ігор, ігор, ігор і Starfield!.

Це спонукало фанатів поставити Грінбергу запитання про презентацію, в тому числі про те, скільки відеоматеріалів, які будуть показані, були взяті безпосередньо з самих ігор.

Жодна з наших ігор від внутрішніх студій на шоу не буде повністю кінематографічним трейлером. Все це або ігрові кадри, або кадри на рішії, або ігрові кадри з деякою кінематографією. Кожен з наших трейлерів буде позначений, тож, сподіваємось, це буде зрозуміло для наших фанатів.

Під час Xbox та Bethesda Game Showcase 2022 стало відомо, що все, показане на презентації, буде доступне для гри «протягом наступних 12 місяців». Однак це виявилося не зовсім так, після того, як такі ігри, як Starfield та Hollow Knight: Silksong були відкладені з «першої половини 2023 року». Схоже, що Xbox більше не скористається цим прийомом після того, як Грінберг підтвердив, що цього не станеться у 2023 році. Тобто навряд нам тепер будуть обіцяти точні терміни.

Нарешті, Грінберг також повідомив фанатам, що «на нашому ігровому шоу не буде жодних трейлерів до фільмів» — тож не сподівайтеся побачити жодних оновлень щодо проєктів Gears of War, які зараз розробляються з Netflix, або телевізійного шоу Fallout, над яким працює Amazon Prime Video.

Презентація Xbox Games Showcase відбудеться 11 червня. Перед цим відбудеться Summer Game Fest 2023.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...